Tüm Haberler|Kariyer Günü

Kariyer Günü

İLÇE MİLLİEĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM TANITIM VEYÖNELTME KOMİSYONU

               SİNCAN

         17 Mart 2014 tarihinde  saat :10:00 da Sincan Organize Sanayi Bölgesinde,ASO Teknik Kolejinde,  Sincan İlçe Meslekive Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Komisyonu(Öğrt. Sayın Ahmet UZ, Öğrt.Sayın Binnaz SAĞLAM)  organizasyonu ile Ermaksanfirmasının sahibi: Hasan Sezai ERDOĞAN beyefendinin sunumundaki kariyer gününe;ASO Teknik Koleji Müdürü,Sayın Mustafa DAŞCI,Erkunt Mesleki Eğitim MerkeziMüdürü Sayın Aydın TÜRKOĞLU, ASO Teknik Koleji MüdürYardımcısı Sayın YaşarKANDEMİR, Sayın Y.Oğuzhan ÖRNEK,Emekli teknik öğretmen Sayın EkremDEMİRSOY  ve 8 ortaokuldan gelen öğretmen(8 Kişi) ve öğrencilerimizin katılımı sağlanmıştır.(Toplam:112 kişi)

SONUÇ:

Sincanİlçe Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme komisyon üyesi; Binnaz SAĞLAM;Mesleki ve Teknik Eğitimin önemini açıkladı ve kürsüyeASO Teknik Koleji Müdürü, Sayın Mustafa DAŞCI yı  davet etti.

Sayın DAŞCI konuşmasında Mesleki Eğitimin önemini vurguladı,öğrencilerinsevdikleri meslekleri seçmelerinin önemli olduğunu açıkladı.

       İlçe komisyonüyesi Binnaz SAĞLAM;Ermaksan sahibi Sayın Hasan Sezai ERDOĞAN?IN özgeçmişiniokuduktan sonra kürsüye, Sayın Hasan Sezai ERDOĞAN beyefendiyi davet etti.

SayınERDOĞAN konuşmasında kariyer dolu yaşamına 8yaşında tornacı çırağı olarakbaşladığını,doğru ve dürüst olarak yıllarca çalıştığını, daha sonra babasınınyardımıyla küçük bir torna atölyesi kurduğunu devamında gece-gündüz çalışarak işlerininiyi gitmesiyle,şuanda 136 işçiçalıştırdığını ve yurtdışı üretimler yaptığınıaçıkladı.

         Dilek vetemennilerle toplantı kapatıldı.17.03.2014