ANKARA SİNCAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Başı Müdür Yardımcıları Toplantısı Yapıldı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Başı Müdür Yardımcıları Toplantısı 12.02.2015 tarihinde saat 14:00’da Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ nde yapıldı. 
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Başı Müdür Yardımcıları Toplantısı Yapıldı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Başı Müdür Yardımcıları Toplantısı 12.02.2015 tarihinde saat 14:00’da Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ nde yapıldı.

Toplantı Okul Müdürü Muhittin ERDOĞAN hoş geldin konuşması yaptı. Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tanıtım slaydının ardından sırasıyla Sincan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Ahmet YAPICI, Cevdet SOYLU, İrfan AKIN, Ömer ELMAS, Halil YÜKSEL sorumlu oldukları bölümler hakkında bilgiler verdiler.  

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem SOLMAZ yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim dönemini ve göreve yeni başlayan müdür yardımcılarımızı yeni görevlerini kutladı ve başarılar diledi.

Sayın SOLMAZ yaptığı konuşmada şunları söyledi.  

GÖREVLERİNE YENİ BAŞLAYAN İDARECİLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN EĞİTİM İDEALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ORADADIRLAR. Yapacağınız çalışmalarda etkin, verimli rol oynamalısınız.

SOSYAL FAALİYET, ETKİNLİK VE KUTLAMALARDA ÖĞRENCİLERE DAHA FAZLA GÖREV VERELİM. Eğitim faaliyetleri toplumsal kalkınmanın temel unsurlarındandır. Okullarımızı etkinleştirelim ve sosyal faaliyetlerimizi arttıralım. Öğrenci ve velilerimizi faaliyetlere katalım. Son dönemde gençlerin girdiği uyuşturucu ve madde bağımlılığından onları uzak tutmanın en önemli yolu onları bu etkinliklere katmak ve onları yönlendirmektir. Madde bağımlılığından uzak tutacak önleyici tedbirler almamız gereklidir.  Okullarımızda sosyal ve kültürel değerlerimizi destekleyen çalışmalarla bir okul iklimi yaratmalıyız.

YENİ TÜRKİYE SİZLERİN EMEKLERİYLE MEYDANA GELECEKTİR. Okul müdürlerimiz en önemli eğitim liderleridir. Lider Türkiye’ nin liderleri sizlerin ellerinde yoğrulacaktır. Okullarınızın orkestra şefi siz olacaksınız. Keman çalan yeteneğiyle çalgısını çalar, piyanist piyanosunu, orkestranın tüm elemanları işini iyi bilir fakat hepsini bir araya getirerek bir harmoni yaratacak olan sizsiniz. Yaptığınız bu uyumlu, dengeli okul iklimi içinde adil, demokratik olacaksınız. Size gelenleri dinleyip sorunlarını çözmeli, çözemiyorsanız nedenini en uygun biçimde anlatmalısınız.  Çünkü işimiz yıkmak değil yapmak, hep iyisini aramak işidir. Yunus Emre’ nin bir dörtlüğüyle bitirmek istiyorum.

 

Yunus Emre der hoca
Gerekse var bin hacca
Hepisinden iyice
Bir gönüle girmektir”

 

Hükümet Konağı Tandoğan Mahallesi Zeki Uğur Caddesi Sincan/ANKARA - 0(312)2695446 / 0(312)2704567 / 0(312)2702369 / 0(312)2681141

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.